Google Analytics Tracking Module

Technické zásahy PDF Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   
Piatok, 08 August 2014 13:38

Technické zásahy počas upršaného leta

 

V tomto daždivom počasí pribudli aj technické zásahy, väčšinou po nárazových prehánkach sprevádzanými intenzívnymi búrkami. Prví krát sme zasahovali 30.6. 2014 v materskej škôlke, kde došlo k usadeniu nečistôt v kanalizácii a tým aj vyplaveniu spodnej vody cez guľôčku do pivničných priestorov. Zásah komplikoval blatistý terén no aj napriek tomu bola voda odčerpaná a kanalizačný systém prečistený aby v budúcnosti nedochádzalo k opätovnému zaplaveniu. Zásah trval približne 4. hodiny a zúčastnili sa na ňom 3 členovia DHZo s technikou Tatra 815.

 

Po nočnej prietrži mračien 3.7. 2014 zistili pracovníci firmy na opravu štvorkoliek, ktorá sídli v priestoroch družstva, zaplavenie skladových a dielenských priestorov. Preto sme boli požiadaný o pomoc pri čerpaný vody plávajúcim čerpadlom. Vodu sa dvom členom  po cca. 2. hodinách podarilo úspešne odčerpať. 

Veríme, že posledný zásah pri vyplavených pivniciach sme absolvovali 5.8. 2014 v 2km vzdialenom Svite. Po výdatnom krupobití spojenom s intenzívnymi prehánkami sa miestna kanalizácia naplnila nad svoje limity a tým začala voda vyrážať do pivničných priestorov obyvateľom v celom Svite. Na pomocných prácach a čerpaný vody sa zúčastnili dvaja členovia s kalovým čerpadlom.

čerpanie vody so skladových priestorov na opravu štvorkoliek:

 

prietrž mračien vo Svite:

  

 

Posledná úprava Piatok, 08 August 2014 14:16
 
Ulti Clocks content

Kto je online

Máme online 4 hostí 

Štatisktiky

Počet zobrazení obsahu : 417394

DHZ Batizovce na Facebooku

Valid XHTML & CSS | Template Design ah-68 | Copyright © 2009-2022 by Lukáš Grešo, wwww.itnavody.sk & Marián Chromek, Firma