Google Analytics Tracking Module

Preventívne prehliadky PDF Tlačiť E-mail
Napísal Administrator   
Nedeľa, 08 Február 2015 00:36

Preventívne prehliadky v obci Batizovce

Preventívne prehliadky


Oznamujeme občanom, že na základe zákona 314/2001 Z.z. o ochrane pred požiarmi v znení neskorších predpisov sa bude v obci vykonávať preventívna protipožiarna prehliadka domov a malých prevádzok. Prehliadku budú vykonávať členovia DHZ Batizovce v mesiacoch február, marec. Každý veliteľ preventívnej hliadky sa musí preukázať "Poverením pre výkon preventívnej protipožiarnej kontroly", ktoré musí obsahovať na rok 2015 pečiatku obce Batizovce a podpisy pána starostu obce a veliteľa DHZ. 
Každý vlastník alebo majiteľ nehnuteľnosti je povinný umožniť kontrolnej skupine protipožiarnu prehliadku svojej nehnuteľnosti s výnimkou obytných miestností. 


Pri prehliadkach sa kontroluje predovšetkým suterén domu, pivnice, povaly garáže a ďalšie priestory s rizikom vzniku požiaru. Prehliadky slúžia predovšetkým prevencii proti vzniku požiaru a ich účelom je upozorniť majiteľov na možné riziká vzniku požiarov.


Všetci velitelia kontrolných skupín budú v najbližších dňoch riadne preškolení na výkon tejto činnosti. 

 

Posledná úprava Streda, 11 Február 2015 07:34
 
Ulti Clocks content

Kto je online

Máme online 4 hostí 

Štatisktiky

Počet zobrazení obsahu : 417178

DHZ Batizovce na Facebooku

Valid XHTML & CSS | Template Design ah-68 | Copyright © 2009-2022 by Lukáš Grešo, wwww.itnavody.sk & Marián Chromek, Firma