Google Analytics Tracking Module

ine- Hasiaci Batoh PDF Tlačiť E-mail

Hasiaci batoh            2x                                            späť    

 

Rok nadobudnutia:  2016                       Stav: plne funkčné

Ermak 20l

Základné technické parametre

Rozmery 470x360x160 mm

Hmotnosť 2.3 kg

Objem 18 l

Prietok 3.7 l/min

Dĺžka dostreku 8.5 m

Dĺžka hadice 1 m


Univerzálny hasiaci a postrekovací chrbtový vak slúži pri hasení drobných požiarov, zahorení lesných podrastov, ako vybavenie hliadok po likvidácii požiarov alebo pri pálení drevných odrezkov po lesnej ťažbe. Je vhodný pri nasadení proti kôrovcovi, pri kalamitných stavoch alebo pri preventívnom postreku. Je vhodnou výbavou cisternových požiarnych vozidiel, terénnych automobilov pri obhliadke polesí v suchých mesiacoch, alebo ako prevencia v kombajnoch pri zbere.

Výhodou je ľahká manipulácia a nasadenie v ťažko dostupnom teréne. Pre doplnenie vody stačí potok, prameň alebo aj voda z kaluže. Vak je pre tieto účely vybavený objemným uzáverom so sitkom, ktorý umožňuje ľahké doplnenie v teréne. Univerzálnosť výrobku spočíva v tom, že oproti bežným postrekovacím zariadeniam, ktoré sú vyrobené z plastu, a teda ľahko vznetlivé, je ERMAK dvojvrstvý, kedy vrchný nosič s nastaviteľnými remeňmi je vyrobený z nehorľavého materiálu, zatiaľ čo vnútorný vak je z materiálu rozťažného, nepriepustného a chemicky inertného. Výrobcom je deklarovaná a skúškou potvrdená odolnosť voči chemikáliám obsiahnutým v hasiacich, dezinfekčných, insekticídnych alebo herbicídnych roztokoch.

 

 

 
Ulti Clocks content

Kto je online

Máme online 1 hosťa 

Štatisktiky

Počet zobrazení obsahu : 417390
Valid XHTML & CSS | Template Design ah-68 | Copyright © 2009-2022 by Lukáš Grešo, wwww.itnavody.sk & Marián Chromek, Firma